Az első pánik után, fantasztikus testvér babakocsit vásároltunk

Egy nő életében az egyik legemlékezetesebb pillanat, mikor megtudja, hogy kisbabát vár. Nekem is nagyon izgalmas volt, és még váratlan is, még sem ez volt a leg megdöbbentőbb esemény, hanem az, mikor kiderült, hogy nem egy, hanem két baba van a pocakomban!

A férjemmel nem sokat tettünk azért, hogy ne legyen gyerekünk, de nem gondoltuk volna, hogy ennyire hatékonyak leszünk. Ő árnyékolástechnikával foglalkozik, nagyon sokat dolgozik, mert most erre borzasztó nagy az igény, kevés időt tudunk együtt tölteni, ezért azt gondoltuk, időben nekiállunk a dolognak.

Mindenki azt mondta, hogy egy szerelmeskedésből nem lehet teherbe esni, nos, nekünk nem csak, hogy sikerült, de rögtön duplán. Szóval az volt a leghihetetlenebb pillanat, mikor kiderült, hogy ikrek. A férjem korábban sokszor viccelődött vele, hogy figyeljem csak meg, ikrek lesznek, de én nem vettem komolyan. Aztán mégis csak neki lett igaza.

Eltelt azóta már egy kis idő, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ketten lesznek, és mindenből kettő kell. Először nagyon megijedtem, de most, hogy benne vagyok már a folyamatban, nem tűnik olyan szörnyűnek. Nyilván lesz majd még mélypont, de már legalább nem ébredek minden nap halálfélelemmel.

Amin kicsit nehéz volt túl tenni magam, hogy a baba dolgok egyébként is nagyon drágák, hát ha még iker változatban van rájuk szükség. A babakocsitól féltem a legjobban, de szerencsére nagyon hamar találtam egy olyan oldalt, ahol elég kedvező áron lehet venni testvér babakocsikat. De nem is ez a legjobb az egészben, hanem az, hogy találtunk egy olyan babakocsit, ami mózeskosarat, sport ülést és autós ülést is tartalmaz, így ezeket sem kell külön megvenni. Ráadásul minden része rögzíthető a vázra, így nem kell magunkkal hurcolnunk az egész szerkezetet, hanem elég csak az autós üléseket és a babakocsi vázát.

Nekem az is nagyon fontos volt, hogy mind a két irányban legyen rögzíthető mindegyik elem, mert a korai szakaszban szeretném látni majd a piciket, később viszont majd ők is szeretnének nézelődni, és jobb lesz nekik, ha majd előre felé néznek. És ami még nagyon szuper, hogy könnyű és praktikus az egész kocsi, nem nehéz vele közlekedni. Még nincsenek meg a gyerekek, de máris imádom az egész szerkezetet. Nagyon meg fogja könnyíteni majd az életünket. A mamák nagyon rendesek voltak, és beszálltak a költségekbe, így csődbe sem mentünk attól, hogy meg kellett vennünk ezeket a dolgokat!

Könnyen meg tudtuk vásárolni, mert találtunk egy szuper weboldalt, ahol nagyon széles választékban lehetett kapni testvér babakocsit. És nem csak a babakocsik szépek, de az eladók is nagyon kedvesek, segítőkészek, így az egyetlen nehézség, hogy a sok jó babakocsi közül ki tudjuk választani a legjobbat.

Már alig várjuk, hogy megérkezzenek a kis porontyok. Már megkezdődött a kisruhák mosása, vasalása, a szoba berendezése, és a lelkünk ráhangolása a szülői szerepre. Nem tudom, van-e olyan, aki nem fél a szülői szerepről, de hiszem, hogy ennek ellenére is mindent meg fogunk tenni azért, hogy nekik a lehető legjobb életük legyen.