A találkozásom a natúr kozmetikumokkal

Nemrég kiköltöztem Münchenbe, és mivel nem akartam annyira sok mindent vinni magammal, úgy gondoltam, hogy nem viszek itthonról semmilyen tisztálkodószert vagy krémet, mert azt kint is tudok venni.

Mikor elmentem egy boltba, hogy megvegyek mindent, amire szükségem van, észrevettem, hogy akkora a választék, hogy itt fogok állni egész nap a boltban a polcok előtt. Tudni kell rólam, hogy ha szépségápolásról van szó, akkor nagyon sokáig tudok válogatni a különböző termékek között. Hiszen nem mindegy, milyen márkájú, milyen illatú, milyen a csomagolás, ismerem-e a terméket esetleg, vagy ajánlották-e az ismerőseim, illetve az sem mindegy, hogy mennyibe kerül.

Nagy nehezen kiválogattam mindent, amire szükségem lesz majd a jövőben, a pénztárnál illedelmesen kivártam a sorom, kifizettem mindent és boldogan hazamentem, tudván, hogy ezt a napot is sikeresen zárhatom, sikerült a mára tervezett feladatomat elvégezni.

Teltek a napok és éreztem, hogy valami nem oké. Ugyan mindennek nagyon finom illata volt, amit vettem, mégis valami nem stimmelt. Minden fürdés után viszketett a bőröm és rettentően száraz is volt. Körülbelül tizedszerre is megnéztem a tubusokon található matricákat, hogy miket is tartalmaz ez a sok kence és tisztálkodószer. Tudtam, hogy azonnal le kell őket cserélnem, hiszen nagyon zavaró és nevetséges, mikor mindenki a buszon engem néz, és azt hiszik, hogy bolhás vagyok, annyit vakarózom.

Rádöbbentem, hogy drasztikus változásra van szükség, hiszen ilyesmi már otthon is előfordult, hogy a különböző kozmetikumok valamilyen zavaró tünetet produkáltak. Kutatni kezdtem az interneten, hogy minél hamarabb találjak valami jó megoldást erre a problémára, hiszen mint kiderült, több ismerősöm is ezzel küzd. Gondolkozni kezdtem, hátha van valami közös pont, amivel könnyebben megtaláljuk a probléma forrását, de sajnos nem jöttem rá.

Végül rátaláltam egy nagyszerű megoldásra, amiről először magam sem gondoltam, hogy használni fog. Ez pedig a natúr kozmetika. Tudom, sokan kételkednek benne, mondván: „Semmire sem jók, csak elkérik a drága pénzt érte, közben meg nem is használ.” Kíváncsi voltam rá, hogy mennyibe kerülhetnek azok a kozmetikumok, amikre nekem lenne szükségem. Hát tátva maradt a szám, nem gondoltam volna, hogy ennyire pénztárcabarát árakat fogok találni. Aki nem hisz nekem, hogy jó áron minőségi natúr kozmetikai termékeket lehet kapni, az győződjön meg a saját szemével erről!

És ami ennél is jobb! Az illatuk pontosan megfelel az én ízlésemnek, sőt, annyira finom illatuk van, hogy még az ismerőseim is már átálltak a natúr kozmetikai termékek használatára! Kevesebb, mint két hét után érződött a változás nem csak a bőrömön, de a közérzetemen is. A természetes anyagokból készült termékek, mint például az ajakír, a testápoló, az arckrém és minden kozmetikumom teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak és tudom, hogy ezentúl nem fogok más terméket használni!