Új bolt, és a bukósisak méretek

Már nagyon vártam, hogy megnyíljon a szomszéd városban az új motoros bolt. Mint sok hozzám hasonló ember, nekem is ez a hobbim, és nem sajnálok költeni rá. Te szeretsz motorozni?

A motorozás

Gyerek korom óta motorozom. Persze anyám mindig aggódott, mikor apám a „nyeregbe” ültetett. Emlékszem, nem is egy olyan fotóval találkoztam már a gyerek korom alatt, hogy apám valamelyik motorján ültem. Egy darabig még versenyzett is, bár erre az időszakra annyira nem emlékszem már.

Na, mindenesetre a szenvedélyt azt gondolom tőle örököltem, vagy inkább szerettem meg. Ballagásra is egy robogót kértem ajándékba. Persze ez 8. osztályban csak egy szép álom volt, viszont középiskolában már beteljesült.

Az új bolt

Már hetekkel a megnyitása előtt kaptunk szórólapot a postaládába, hogy új bolt fog nyílni. Persze nyitáskor számtalan kedvezmény szokott lenni, így azt gondoltam mindenképpen érdemes lesz ellátogatni. Persze akkor is mentem volna, ha nem állt volna szándékomban vásárolni.

A szórólap sokat nem árult el, csak a lényeget, a helyszínt, és a nyitás napját, idejét. Igyekeztem, hogy aznap időben végezzek a munkával, és ha lehet kezdésre ott legyek.

Általában az ilyen helyeken szokott lenni motor kiállítás is, vagy biztos, hogy valami nagy dologgal készülnek.shopping-cart-1275480_640

A közelünkben még hasonló bolt sincsen másik, pedig elég sokan laknak erre felé. Én egy kis faluban lakom, de a közeli nagyvárosba járok be dolgozni. Nem nagy távolság, hiszen 17-18 kilométerre van, de persze motorral még ennyinek sem tűnik.

A terveim

Mint írtam, időben szeretnék odaérni, hiszen nagyon kíváncsi vagyok a boltra. Persze sok kérdésem is van a motoros kellékekkel kapcsolatban, hiszen új bukósisak vásárlását tervezem, de itt nagyon fontos a méret. Na itt vagyok bajban, mert az internetről akartam rendelni, de azt sem tudtam pontosan, milyenek a bukósisak méretek?. Persze volt táblázat, meg segítség, de azt gondolom kényelmesebb ha fel is próbálhatom.

Hogy milyen volt maga a bolt?. Minden várakozásomat felülmúlta, ami azt illeti. Örülök, hogy már nálunk is van egy ilyen jó lehetőség a vásárlásra.