Új terasz a biztonság árnyékában

Lassan itt a nyár, mi pedig szerencsére, végre-valahára elkészültünk a kert és a terasz felújításával. Nem volt egyszerű vagy olcsó, de nekünk határozott elképzeléseink voltak. Olyan külső teret akartunk kialakítani, ahova bátran áthívhatjuk barátainkat vagy a családot, vacsorákat, bulikat tarthatunk, vagy egyszerűen csak kiülhetünk esténként a férjemmel egy üveg jó borral.

lakásbiztosítás online

A kialakításnál fontos szempont volt egy jó minőségű napellenző beszerzése, mert a ház fekvése miatt délutánonként elég erősen odasüt a nap a teraszra. Hosszas keresgélés után sikerült megfelelőt találnunk, bár meg kellett állapítanunk, hogy az ilyesmi közel sem olcsó mulatság. Ha ehhez hozzávesszük a burkolólapokat, a bútorokat, a grillsütőt, a világítást és persze az új növényeket, egy olyan összeg kerekedik ki, ami már egy kisebb befektetésnek mondható.

Habár elég jó környéken lakunk, rémtörténeteket mindenhol lehet hallani, így fontosnak tartottuk, hogy gondoskodjunk újabban növekedett értékű ingatlanunkról. Mivel azonban mindketten elfoglalt életet élünk, sajnos ritkán van lehetőségünk, hogy személyesen intézkedjünk egy-egy ügyben, a maradék szabad időnket pedig szívesebben töltjük az új teraszon pihenve.

Férjemmel hosszasan keresgéltünk a megfelelő biztosítási társaság után, de sokáig nem találtunk megfelelőt. Egy délután épp szomszédjainkat vendégeltük meg a kertben, és a hideg limonádé kortyolgatása közben szóba került az ügy. Szomszédunk örömmel kapott a témán, és elmesélte, hogy nemrég hasonló problémával küzdött, míg rá nem talált a megoldásra: lakásbiztosítás online.

Szomszédunk évek óta kerekesszékben él, ezért ritkán teheti meg, hogy bemegy a városba, személyes ügyintézésre pedig abszolút nincs energiája. Ezért különösen fontos neki, hogy ügyeit online intézhesse. Elmondása szerint ő egy betörés után döntött úgy, hogy lakásbiztosítást köt, egy családtagja pedig a Pannon-Safe lakásbiztosítását ajánlotta, akiknek igen kedvező feltételek mellett vehetők igénybe a szolgáltatásaik, és emellett innovatív internetes technológiával és online értékesítéssel dolgoznak.

Szomszédom lelkesen mesélt a cégről, és dolgozóiról, akik mindig nagyon segítőkészek voltak vele. Az online lakásbiztosítással pedig otthonról, kényelmesen, egyszerűen intézheti biztosítási ügyeit, ezzel megspórolva az időpont-egyeztetés és a személyes ügyintézés fáradalmait. A betörés utána kicserélte zárait, riasztót szereltetett be, de mindez nem lenne elég ahhoz, hogy nyugodtan aludjon, ha nem volna a Pannon-Safe lakásbiztosítása.

Lelkesedését látva rögtön előhoztam a laptopom, és együtt felkerestük a cég honlapját, mely igen biztató látványt nyújtott, így pár perces böngészés után írtam is nekik egy e-mailt. Meglepően rövid idő elteltével érkezett a válasz, és nemsokára magam is egy igen kedvező lakásbiztosítás tulajdonosának mondhattam magam. Mivel a lakásbiztosítás fedezete kerti bútorokra is kiterjed, sikerült egy olyan megállapodást kötnünk, ami minden igényünket kielégíti. Így gondtalanul átadhatjuk magunkat a kellemes, nyári esték és a finom borok élvezetének, tudván, hogy mindaz, amiért olyan keményen megdolgoztunk, biztonságban van.