Vásárlás, motor alkatrész

Nem hiszem el, hogy ma is ilyen időnek kell lennie. Nálatok milyen idő van? Már pénteken elkezdtek a felhők gyülekezni, azóta pedig hol esik, hol nem, de hűvös van, és kint sem lehet nagyon dolgozni, mert nem olyan a föld sem.

Az időjárás

A múlt héten, volt olyan nap, hogy verő fényes napsütés volt, és szerintem 23-24 fok is lehetett. Most meg ha jól néztem reggel a hőmérőt, akkor talán 8 fokot mutatott. Hétvégén is annyi mindent szerettem volna csinálni, de nem tudtam még a kert közelébe sem menni, mert amikor esett, utána olyan sár maradt, hogy sokat nem tudtam volna kint csinálni.

Tudom én, hogy tavasz van, és hogy ilyen az időjárás is, de nem szeretem, amikor ilyen változékony. A téli holmikat mondjuk már eltettük, bár az is vicces volt. Kimostam a kabátokat, mert úgy szeretem, ha tisztán vannak eltéve. Erre március elején volt pár olyan hűvösebb időszak, amikor elő kellett hogy vegyem, mert fáztam.hedgehog-548335_640

Az öltözködés

Már azt sem tudom, hogy mit vegyek fel, hogy ne legyen sem melegem, de ne is fázzak. Igaz, kocsival megyek, de az iroda épületében bent hűvös van, így nem mindegy, hogy csak egy kis kardigánt viszek be, mert fűtés az már nincsen, vagy mondjuk ha kint hűvösebb van, akkor egy kicsit vastagabb pulóver fog kelleni.

A gyerekek is már azon nyafognak, hogy reggel szoknyában, vagy éppen rövid nadrágban akarnak menni. Mivel nem egy iskolába járnak, így a nagyobbnak buszoznia kell. Nem tudom vele megértetni, hogy ahhoz még igen csak hűvös van reggelente, hogy ő rövidben szaladgáljon. Hiszen vegyük csak a mai napot, 8 fokban azt gondolom eléggé furán néznének a gyerekre, és persze nem őt méltatnák, hanem a szüleit.

Én ma úgy döntöttem, hogy nem öltözőm agyon magamat, egy egyszerű farmer is meg fogja tenni, és egy csinosabb kötött pulóver. Amúgy sem leszek bent az irodában végig, így pedig kényelmesebb lesz.

A munka

Szerencsére ma nem sok munka lesz az irodában, és ki is tudok kicsit mozdulni.El kell mennem a megrendelt motor alkatrészért a boltba, meg postára leveleket felvenni, és egy két dolgot elintézni a cégnek. Bár jobban örültem volna, ha mindezt mondjuk egy napsütéses időben tehettem volna meg, nem pedig ilyen borúsban attól tartva, hogy mikor szakad majd le az ég?.

Remélem, hogy most már hamarosan vége lesz ennek a szeszélyes időnek, és végre igazán tavasz lesz.